hypotheek

Hypotheek Hypotheek

Meer informatie over de verschillende soorten hypotheken.

Advertenties Advertenties

HypotheekHypotheek


Hier treft u een uitgebreid overzicht van een aantal verschillen vormen van hypotheken. Zo kunt u dus een keuze maken welke hypotheek het beste bij een past. Op dit moment worden er In Nederland een aantal verschillende soorten hypotheek vormen aangeboden. . Zoals altijd heeft elke hypotheek vorm een aantal pluspunten en een aantal minpunten. De beste hypotheek is een hypotheek die helemaal op uw persoonlijke situatie is gespitst. Hier treft u de beschrijving van de verschillende hypotheek vormen. Zo kunt u een keuze maken uit de meest hypotheken en de beste hypotheek vorm die bij u past

Hybride hypotheek
Bij een hybride hypotheek spelen er een aantal bijzonderheden. Ten eerste is deze hypotheek vorm een nieuwe vorm op de markt. Wat bijzonder is aan deze vorm is dat wanneer u wilt sparen of wanneer u wilt beleggen. Het grootste voordeel van deze hypotheek vorm is dat u zelf kunt kiezen of u wilt beleggen of sparen voor de aflossing van uw hypotheekschuld. Het is dus mogelijk om te kiezen in het begin voor een beleggerconstructie en hiermee een hoog rendement op te bouwen en later over te gaan naar spaarelement met als doel meer zekerheid

Annu´teiten Hypotheek
Via annu´teiten hypotheek als hypotheek vorm spreekt u met de bank af dat u elke maand een vast bedrag betaald aan rente en aflossing betaalt. Dit doet u net zolang u of de hele of een gedeelte van de hypotheekschuld heeft afbetaald. Eigenlijk is dit een van de weinige hypotheekvormen waarbij u direct op de hypotheek schuld aflost. Bij een aantal annu´teiten hypotheek betaalt u voor een van te voren vastgestelde datum elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Aflossingsvrij hypotheek
Bij deze hypotheek vorm leent u geld van een bank. Via deze aflossingsvorm maakt u helemaal geen afspraken over een eventuele aflossing van uw hypotheek schuld. Van alle hypotheek vormen in Nederland. Is een aflossingsvrije hypotheek zeker weten de goedkoopte hypotheek, dit is zo omdat u alleen maar hypotheek rente betaalt. Wat wel het allerbelangrijkste is, dat er geen aflossing plaatsvindt op uw hypotheekschuld.

Lineaire hypotheek
Bij een lineaire hypotheek betaalt u de maandelijkse hypotheekrente. Bij de lineaire hypotheek lost u zelf direct iedere maand een deel van de totale hypotheekschuld af. Hierdoor neemt ook elke maand de hypotheek schuld af met een klein beetje. Bij een lineaire hypotheek betaalt u de aflossing in gelijke delen (per maand) terug aan de bank. Over aflossingsbedrag betaalt u gedurende de hypotheek alleen de rente van dit gedeelte. In werkelijkheid komt dat er op neer dat u aan het begin, veel rente betaald omdat er vrijwel niks is afgelost. Aan het einde van de looptijd betaald u geen rente meer omdat u de schuld bijna zelf heeft afbetaald.

Beleggingshypotheek

In deze variant betaald u elke maand hypotheekrente en daarnaast gaat u een premie betalen welke gestort word op een beleggerrekening. De premie wordt belegd u in een of meerdere beleggingsfondsen. Deze fondsen kunt u zelf uitkiezen of laten uitkiezen door een beleggingsspecialist. Van alle varianten is dit een hypotheek waarbij u het minst zeker weet of u op de einddatum de schuld wel kunt aflossen.

Levenhypotheek

Een leven hypotheek bestaat uit een hypotheek en een verpandde levensverzekering. Via deze hypotheekvorm betaalt u hypotheekrente en een premie voor de verzekering. Bij levenhypotheken kunt u kiezen voor een gegarandeerde opbrengst van de levensverzekering. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, u dient daarom daar ook op te letten.

Spaar Hypotheek
Bij deze hypotheek vorm kiest u voor een hypotheek vorm waar u iedere maand hypotheek rente en spaart u bij de bank. Een belangrijk voordeel kan zijn dat de betalen rente even hoog is als de ontvangen rente. Op de uiteindelijke einddatum wordt het opgebouwde spaartegoed van de bank direct op de hypotheekschuld afgelost. Hiermee lost u zoals u zelf met de bank heeft afgesproken de hypotheekschuld volledig of gedeeltelijk af. Via een spaar hypotheek weet u bijna voor 100% zeker dat u uw hypotheek schuld zeker kunt aflossen.
 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, druk op de button hieronder.

Goedkope lening aanvragen
 

Hypotheek berekenen

berekenen hypotheek hypotheek offerte aflossingsvrije hypotheek hypotheek afsluiten hypotheken hypotheek oversluiten hypotheek rentes berekening hypotheek hypotheek aflossen goedkoopste

disclaimer - privacy statement - links - (c) copyright 2008 - 2018, www.hypotheekcentro.nl - alle rechten voorbehouden.